(SEMI) NAKED CAKE

De naked cakes of crème cakes, hebben een landelijk & romantische, rustieke look.

Afhankelijk van de hoeveelheid personen, zijn het meerdere lagen cakes, gevuld met éen van de smaakcombinaties die te vinden zijn onder het kopje smaken & prijs & info. Omhult met heerlijke crème.

Versiering kan zijn chocolade dripping, vers fruit, verse, gedroogde bloemen, handgemaakte slingertjes met diverse teksten, caketoppers met bijv. Happy Birthday, speelgoed diertjes, fondant-cookies, fondant versiering, snoep enz.

Het zijn heerlijke en prachtige unieke taarten en worden vanaf miniaal 15 personen opmaat gemaakt.

Iedere taart wordt anders, geen taart wordt precies hetzelfde en wordt uniek. Het wordt een opmaat gemaakte taart en passend bij de gelegenheid.


"PROEVERIJTJE"


Welke smaak zal jullie bruidstaart zijn?

Dat kunnen jullie uitproberen met het 6 soorten smaak combinaties proefdoosje.

De taarten smaak combinaties die er op dit moment zijn, zie je onder het kopje smaken & prijs & info .

Jullie kunnen thuis op je gemak proeven.

Voor € 22,50 per proefdoosje, genoeg voor 2 personen.

Daarbij doen wij ook 2 roomboter fondant-cookies, het kan een voorbeeld zijn, als bedank-presentje aan jullie gasten en is volledig te personaliseren.

Via e-mail kunnen jullie diverse inspiratie foto's toesturen en eventuele vragen stellen. Ook kunnen we via video-bellen een afspraak maken om wensen door te spreken en kennis met elkaar te maken.

Voor inspiratie is jullie uitnodigingskaart handig ivm jullie kleuren / sfeer. Zoek leuke inspiratie foto's uit op bijvoorbeeld Pinterest. Wij maken vooraf een prijsopgaaf en vragen altijd om een akkoord voor jullie unieke op maat gemaakte bruidstaart.