Fondant Taart

Alle beklede taarten worden met veel aandacht en zorg gemaakt; als basis gebruiken we zoveel mogelijk biologische en natuurlijke ingrediënten. We kunnen de taart bekleden met een dun laagje fondant of met een laagje gemengd half fondant & half marsepein, welke wens het mag zijn.

Afhankelijk van de hoeveelheid personen, zijn het meerdere lagen cakes, gevuld met één van de smaakcombinaties die te vinden zijn onder het kopje smaken & prijs & info.

Versiering kan zijn een chocolade dripping, vers fruit, verse of gedroogde bloemen, handgemaakte slingertjes ( diverse teksten zijn mogelijk ), caketoppers als bijv. Happy Birthday, speelgoed diertjes, fondant-cookies, fondant versiering, snoep enz.

Sommige versiering gemaakt van fondant vragen veel extra tijd. Voor specifieke wensen wordt een prijsopgaaf gegeven.

Het zijn heerlijke en prachtige unieke taarten en worden vanaf miniaal 15 personen opmaat gemaakt.

Geen taart wordt hetzelfde. De taart die wordt gemaakt is uniek, hij is opmaat gemaakt en passend bij de gelegenheid.

"Proeverijtje"

Willen jullie een smaak uitproberen voor jullie bruidstaart?

Dat kan met het 6 soorten smaak combinaties proefdoosje.

De taarten smaak combinaties die er op dit moment zijn, zie je onder het kopje smaken & prijs & info .

Jullie kunnen thuis op je gemak proeven.

Voor € 22,50 per proefdoosje, genoeg voor 2 personen.

Daarbij doen wij ook 2 roomboter fondant-cookies, het kan een voorbeeld zijn, van een bedank-presentje aan jullie gasten en is volledig te personaliseren.

Via e-mail kunnen jullie diverse inspiratie foto's sturen en vragen stellen. Ook kunnen we via videobellen een afspraak maken om wensen door te nemen en om kennis met elkaar te maken.

Voor inspiratie is jullie uitnodigingskaart handig ivm jullie kleuren & sfeer op jullie bruiloft. Zoek leuke foto's uit op bijvoorbeeld Pinterest. Wij maken vooraf een prijsopgaaf en vragen altijd om een akkoord voor jullie unieke op maat gemaakte bruidstaart.