Bruidstaart & Sweettable

'Het leukste is, op jullie super speciale dag, met onze passie, een onvergetelijke heerlijke culinaire bijdrage te leveren'.

Angélica & MilouWij (moeder & dochter)zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde bruidstaarten & sweettables.

Gemaakt naar jullie wensen en in jullie unieke sfeer.

Iedere bakker heeft z'n eigen styl, dat jullie nu hier een kijkje nemen, vinden we dan ook ontzettend leuk!


Smaak. Wij bakken met minder suiker, daardoor zijn de taarten beter in smaak-balans. Onze eigengemaakte minder zoete jams, maken we van diepgevroren verse vruchten. Het fruit is geoogst toen het op het lekkerst was. De jams hebben een frisse fruitige smaak, de vruchtensuikers voeren de boventoon. Voor nog meer smaak gebruiken we heerlijke natuurlijke extracten, specerijen, kruiden, olieën van goede kwaliteit en pure likeuren. Het liefst kleuren we met natuurlijke kleurstoffen. We proberen de overige eetbare kleurstoffen te beperken met de te gebruiken hoeveelheid hiervan, zodat de smaak er niet minder van wordt.


Biologische produkten. De taarten, koeken, cupcakes en creme's, curds, custards, bereiden we met verse basis ingredienten. We gebruiken ook biologische ingrediënten; melk, karnemelk, yoghurt, eieren, roomboter, slagroom, zure room, zonnebloemolie, vanille. Het zijn mooie eerlijke produkten en hebben een heerlijke fantastische smaak. De bloem die we gebruiken komt van de molen. We herhalen het graag nogmaals, we gebruiken geen halffabrikaten crèmes en cakes uit pakjes en zakjes. De vanille extract is van het Amerikaanse merk Nielsen Massey en is biologisch. Voor de fondant taarten maken we gebruik van een goede kwaliteits fondant (zonder schadelijke additieven) van het merk Callebaut uit Belgie. Verder hebben we pure marsepein, geen surrogaat van gemalen witte bonen. Bestaande uit gemalen èchte amandelen en suiker, met een verhouding van 1:3.   


Nieuwsgierig geworden? Misschien willen jullie het nu ook proeven?...

We hebben een proefdoosje om de verschillende smaken, van dit moment te kunnen proeven. Zes stukjes taart combinaties vinden jullie in dit doosje; met verschillende cakes en crèmes en 2 roomboter fondant cookies. De prijs is €22,50 per doosje, dit is genoeg voor 2 personen. Onze smaken zie je staan onder het kopje Smaken, Prijs & Info.


Het vervolg...

Daarna doen we alle communicatie per e-mail. Eventueel kunnen we ook nog een afspraak inplannen om te videobellen. We maken kennis en alle wensen en ideeën kunnen we dan samen even doornemen. Waar jullie trouwlocatie is, welke sfeer, als bijvoorbeeld welke gekozen kleuren er zullen zijn. Net als het bespreken van de tijd van levering van jullie bruidstaart. Indien jullie een gepersonaliseerde caketopper wensen, bovenop de bruidstaart, kunnen jullie deze op internet uitzoeken en vooraf kopen. Deze dan graag bij ons, op afspraak, langs te brengen. Verder is een moodboard ook heel handig. Alle communicatie gaat per e-mail, zodat alles makkelijk terug te lezen is. Bloemetjes die in het bruidsboeket en mede misschien als locatie versiering worden gebruikt, kunnen jullie terug laten komen in de bruidstaart. Bij jullie bloemist kunnen er dan wat extra bloemetjes worden besteldt, deze ca. 2 dagen van te voren bij ons langs te brengen. Een handboeketje van de bloemetjes is voldoende.

Wij vullen altijd de taart met onze eigen bloemen & takjes aan; het zijn verse bloemetjes, gedroogde bloemetjes en zijde bloemen. Als de bloemetjes eetbaar zijn wordt dit erbij vermeldt.

Er wordt vervolgens naar jullie een prijsopgaaf gedaan via de e-mail.

Bij akkoord wordt er een aanbetaling van 30% gevraagd.

Verder hebben wij prachtige taartplateau's te huur om jullie bruidstaart te laten shinen. Zie onder het kopje Huur Taartplateau's. Ook kunnen we de tafel waar jullie bruidstaart op komt te staan, helemaal mooi aankleden met gedrapeerde stoffen tafelkleden, gouden taartmes & taartschep, vaasjes voor enkele bloemetjes, kandelaars met kaars, mooie sier gebaksbordjes en gebaks vorkjes, lieve slingertjes....alles passend bij jullie sfeer. Ook komt er een mooi kaartje in een lijstje met vermelding van jullie naam en staat er op te lezen welke smaken de bruidstaart / sweettable uit bestaat. We halen alle gebruikte spulletjes de volgende dag op de locatie weer op, tegen bezorgkosten. De locatie heeft van ons een vouwkratje gekregen, waar alle gebruikte spullen in worden gelegen. Wij wassen de kleedjes weer fris, maken alles zelf weer schoon, dit om eventuele beschadigingen te voorkomen. Bruikleen spullen & aankleding bruidstaart tafel is er voor de prijs van €75,00. Bij een Sweet table wordt deze prijs aangepast ivm gebruik van meer serviesgoed.

We horen graag van julie. Stuur ons een e-mail.

info@hetblijebakkertje.nl

We streven er naar om jullie e-mailtje de volgende dag te beantwoorden. Rond het weekend ( ivm drukte) kan dit weleens uitlopen naar 2 dagen.