Het verzorgen van uw bestelling....

De cupcakes en taarten en koeken worden netjes vepakt in kartonnen gebaksdozen. U kunt uw bestelling ophalen op het adres: Hoonaartstraat 4 in Hellevoetsluis.

Ook kan de bestelling op ieder gewenst adres, tijdstip en dag van de week worden bezorgd. Bezorging is mogelijk bij een bestelling vanaf € 30,-. Hieronder staan de kosten vermeldt.

-   Taart in kartonnen gebaksdoos   

  • Het uitblinken van taarten, cupcakes en koeken kan helemaal feestelijk zijn door het lekkers neer te zetten op een mooie plek, een feestelijke tafel en op een mooie schaal, taartplateau of étagere. Het geeft uw feest of gelegenheid iets extra's. Diverse taartplateaus of taartborden en cupcake-étageres zijn bij ons in bruikleen. Tegen een vergoeding met de meeste rond € 5,- worden deze verhuurd. Ze dienen in de week erna te worden ingeleverd of kan door ons tegen bezorgkosten worden opgehaald, de volgende dag op locatie. Een " sweet table " met diverse lekkernijen kan op aanvraag voor u op maat worden samengesteld.
  • Wilt u bestellen?... de rustieke taarten kunnen tot minimaal 1 dag van te voren worden bestelt. Voor de één persoons taartjes, cupcakes, koeken geldt per smaak een minimale afname van 6 stuks. Voor fondant & marsepein taarten moet er vaak voorbereidend werk worden gedaan dus houdt u hier graag rekening mee en geef uw bestelling het liefst zo'n drie weken van te voren door. Korter van te voren kan natuurlijk ook maar zeker van een plaats in de agenda is het bij ca. 3 weken van te voren.
  • Bezorgen in Hellevoetsluis kost € 2,50. Daarbuiten worden de bezorgkosten € 0,50 per km.