Appeltaart €26,50

Een Appeltaart in de vorm van een hart. Appeltjes gekruid in kaneel, gember, kardemom en citroen en krentjes geweekt in een heerlijke likeur en stukjes walnoot. Omlijst met vanille slagroom en tegen meerprijs desgewenst met een boeketje handgemaakte oud-rose fondant rozen.

12 personen


Peren Taart €26,50


Een verrassende taart met gepocheerde peren in perencider, steranijs en kaneel. Met een bodem van koek, cake en de gepocheerde peren. Bovenop krokante geroosterde amandelen.

12 personen


Rozen Hart €26,50


Een vanille & kardemom cake met pistache nootjes en rijkelijk gevuld met mascerpone & slagroom, op smaak gebracht met rozenwater. Bovenop versiert met een echte roos. Ook in ronde vorm verkrijgbaar. Voor € 2 extra verse aardbeien in de tussenlaag. (aardbeien alleen in de zomermaanden verkrijgbaar )

12 personen


Appeltaart rond


Een fris appeltaartje gevuld met verse appeltjes gekruid in kaneel, gember, kruidnagel, verse nootmuskaat, kardemom, citroen en krentjes, appellikeur en stukjes walnoot. Versiert met vlechtwerk en kleine koek-appeltjes.

Klein 5 tot 6 personen. Prijs € 14,50.

Groot 10 tot 12 personen. Prijs € 26,50.

pruimenkaneel taartje € 2,95

Een Vanille cakeje met een tussenlaag van eigengemaakte jam van gedroogde pruimen. Om het taartje heen een kaneel-banketbakkerscreme. Versiert met een fondant vlindertje.

1 persoons ( minimale afname 6 st.)

mini vruchten-schuitje € 1,50

Een harder wenerdeeg schuitje gevuld met een flinterdun laagje chocolade, banketbakkersroom en verse vruchtjes.

1 persoons ( minimale afname 6 st.)

Cake Pops


Heerlijke zachte cake met frisse roomkaascreme en een vleugje citroen, overgoten met witte chocolade.

diverse versieringen mogelijk.

1 persoons € 1,75 per stuk ( minimale afname 6 st.)

Chocolade,kruiden & pecan € 24,50


Een heerlijk taartje met een bodem van harde wenerdeeg en marsepein & Amaretto likeur, een vulling van Belgische pure-chocolade & room, licht gekruid met rozemarijn. Een krokante topping van stukjes pure & melk chocolade, bitterkoekjes en stukjes pecannoot. Eventueel ook in melkchocolade te bestellen.

1 persoons vormpje € 2,40 ( minimale afname 6 st.) of grote ronde vorm goed voor 12 personen € 24,50

Cheese cake bosbessen€26,50Een bosbessen cheesecake, uit de oven gebakken. Gevuld met roomkaas, vleugje citroen, limoncello en verse bosvruchten. Een bodem van heerlijke roomboterkoek. Excl versiering er zijn diverse slingertjes te koop vanaf € 2,95.

In grote vorm verkrijgbaar 10 tot 12 pers. € 26,50

Taart(jes) schuim & pecannoot €26,50


Een verrassend taart(je) met een bodem van harde wenerdeeg en gevuld met smaakvolle frangipane op basis van pecannootjes. Een topping van Italiaanse meringue, met koffie. Versiert met stukjes geroosterde pecannootje & gedroogde korenbloem.

1 persoons vormpje € 2,65 ( minimale afname 6 st.) of grote ronde vorm goed voor 12 personen € 26,50

Koek Taart

Cijfers en Letters

Nieuw!

Deze koek-taarten zijn zo vrolijk en heerlijk om te zien. De taart kan in letter of cijfer vorm worden opgebouwd. Het zijn twee plakken koek en deze zijn geglazeerd ( bijv. sinaasappel). Tussenlaag met friszoete roomkaascrème en versiert met natuurlijk gekleurde schuimpjes, macarons, verse vruchten en bloemen. Per cijfer / letter €34,50 goed voor ca. 12 personen per cijfer/letter

incl. levering op een stevig cakeboard.

rabarber/kaneel Taart(jes) € 26,50


Een heerlijk boterkoekachtige koek met verse rabarber en een vleugje van kaneel. Bovenop het rustieke taartje, lekkere koekkruimels.

1 persoons vormpje € 2,40 ( minimale afname 6 st.) of grote ronde vorm goed voor 12 personen € 26,50

Let op dit taartje is alleen te bestellen in de maanden dat er verse rabarber verkrijgbaar is.


Vegan taartjes

aardbei-room vegan
choclade kokos vegan

Deze chocolade vegantaartjes zijn bereidt met alleen plantaardige ingredienten.

In diverse vegan-vullingen verkrijgbaar:

* ( soja vrij ) Chocolade-kokos ganache met verse bosbes, munt & stukjes pistache

* Vegan custard met aardbeienjam & verse aardbeitjes, eetbaar bloemetje en munt. Seizoens gebonden zijn de verse aardbei & verse bloemetjes, buiten het seizoen wordt dit vervangen door eigengemaakte aardbeienjam & gedroogde bloemetjes.

* ( Soja vrij ) Chocolade ganache - caramel & Maldon zeezout en stukjes geroosterde pecan nootjes.

1 persoonsvormpje, per stuk € 3,- (minimale afname 6 st.)Sweet table met rustieke taart