LUXE Taart Fondant/Marsepein

Wat doen wij anders...alle fondant & marsepein taarten worden met veel liefde, aandacht en zorg gemaakt;

Als basis gebruiken we biologische ingrediënten en proberen we altijd zo natuurlijk mogelijk te bakken. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het gebruik van natuurlijke kleurstoffen waarmee wij het fondant en marsepein zelf kleuren.

De hele taart proberen we eetbaar te houden. Zo willen wij bijvoorbeeld liever geen ijzerdraad en kunststof in de handgemaakte fondantbloemen verwerken.

Wat smaak betreft gebruiken we heerlijke kwaliteits likeuren, kruiden, pure extracten, specerijen, eigengemaakte jams ( minder zoet) en mooie producten om de taarten heerlijk mee op smaak te brengen.Afhankelijk van de hoeveelheid personen, zijn het meerdere lagen cakes, gevuld met desgewenst eigengemaakte jam ( minder zoet ) of ganache, curds, banketbakkersroom en heerlijke crèmes. Om alle smaken te bekijken klik je op de onderstaande knop. Het zijn heerlijke en prachtige unieke taarten en deze worden vanaf minimaal 10 personen opmaat gemaakt.

Klik op bovenstaande foto voor meer voorbeelden van Naked Cakes...

"Proeverijtje"

Bij bruidstaarten kunnen we een proeverijtje organiseren, deze bestaat uit:

Diverse plakjes proeftaarten en een royalicing-cookie met koffie, thee en/of water. De kosten zijn € 12,50 p.p.

Proeven jullie liever thuis? Dat kan ook, voor de prijs van € 9,50 per persoon stellen wij een bruidstaart test-doosje samen. Via de e-mail kunnen jullie dan diverse inspiratie foto's sturen en vragen naar stellen.

Mochten jullie voor ons kiezen, dan wordt het bedrag later weer verrekend, bij een bestelling vanaf € 300,- (tot max. €25,-)

Natuurlijk kan er ook een afspraak gemaakt worden zonder proeverijtje. De koffie/ thee of water staat dan ook klaar. Wij nemen ongeveer een half uurtje tot driekwartier de tijd voor jullie.

We bespreken jullie wensen. Neem voor inspiratie bijv. jullie uitnodigingskaart mee ivm jullie kleuren / sfeer. Zoek leuke foto's uit op bijvoorbeeld Pinterest. Wij doen ons best om binnen 2 dagen per e-mail een passende vrijblijvende offerte te maken, voor jullie unieke op maat gemaakte bruidstaart.