Prijsindicatie voor een luxe fondant / marsepeintaart/naked cake met versiering.

Taarten vanaf 20 personen

ca. €4,50 p.p

Taarten tot 20 personen

ca. €5,00 p.p

meerprijs is de hoeveelheid van handgemaakte versieringen van fondant/marsepein/modeleer chocolade

en een luxe cake soort.

Wij bakken taarten vanaf 10 personen.


U kunt zelf uw eigen favoriete smaakcombinaties bepalen.

CAKE:


basis cake:

vanille, chocolade, citroen


luxe cake:

( tegen meerprijs )

citruscake (mandarijn,sinaasappel,citroen,limoen)

velvet cake (rode chocolade cake)

cakes met stukjes vers fruit

carrotcake (worteltjestaart)


JAM/GANACHE LAAG:

JAM: de eigengemaakte jams (niet te zoet) van echt fruit;

aardbei
bosvruchten
kersen
mango
frambozen
rode vruchten
tropische vruchten

zwitsere room (gemaakt van slagroom & eigengemaakte vanille banketbakkersroom)

vanille banketbakkersroom  (met echte vanille)

Of een Ganache:

witte chocolade / melk / puur


TUSSEN- en TOPLAAG crème:

diverse smaken:

hazelnoot-chocolade

echte vanille

citroen

framboos

aardbei

bosvruchten

kersen

chocolade, wit, melk en puur

koffie ( mokka)

kinderbueno

dolce de leche

roomkaas

Extra.....als toegevoeging kan er op de crème krokante stukjes noot of stukjes chocolade koekjes, stukjes brownie, verse vruchtjes of caramel worden verdeelt...kosten €4,-


Aansnijden van de juiste grootte van deze Luxe taarten is zeker van belang, aangezien het crème taarten zijn die desgewenst bekleed zijn met fondant, marsepein is de taartpunt of plak die er gesneden moet worden ongeveer de dikte van een dikke plak cake. Aangezien er ook biologische ingredienten in worden verwerkt ( vol van smaak ) bent u heerlijk voldaan.

Bewaren...de taarten blijven buiten de koelkast goed. Zet de taart het liefst in een afgesloten kartonnen doos op een koele plaats als een kelder, garage of koele slaapkamer. In de koelkast bewaren kan, maar door de condensatie wordt het fondant op de taart wat week, de kleuren van eventuele eetbare fotoprints kunnen gaan uitlopen en de crème wordt net iets te stevig. Zet de taart minstens 1 uur voor consumptie op kamertemperatuur, zo komen alle smaken tot zijn recht. Zodra de taart is aangesneden adviseren wij er verhoudfolie op de aangesneden kant van de taart te leggen dit voorkomt het uitdrogen van de taart. Drie dagen lang is hij nog heerlijk mals. Blijft er toch nog een stuk taart over dan is deze mits goed verpakt in vershoudfolie ook heel goed in te vriezen.

Informatie

TAARTEN                                                                                                                                                     

Deze heerlijke taarten worden met zorg en met lekkere en pure ( zoveel mogelijk biologische ) ingrediënten gebakken. De smaak is heerlijk in balans doordat er minder suiker wordt gebruikt. Het recept van de cakes is zo bedacht dat deze nog lang vers blijft en dit zonder gebruik van schadelijke additieven.

In de basis heeft iedere taart, diverse lagen cake met desgewenst een eigen uitgekozen vulling als een eigengemaakte minder zoete jam of chocolade-ganache en crème. De taart wordt voor het juiste aantal personen opgebouwd. Daarna eventueel bekleedt met fondant of marsepein. Deze kleuren wij met zoveel mogelijke natuurlijke kleurstoffen o.a roze= bietensap, groen= bladgroen, geel=kurkuma, blauw= spirulina, bruin=cacao...

Bij gender reveal taarten wordt de cake niet gekleurd omdat daar veel synthetische kleurstoffen voor nodig zijn.Tijdens het bakken worden kleuren namelijk snel grauw. Met natuurlijke kleurstoffen is het nog niet mogelijk om de cake te kleuren.

Wel wordt overduidelijk de creme in de taart gekleurd.


versiering

Handgemaakte fondant bloemen of diverse handgemaakte sculpturen, vers fruit of verse bloemen, opgespoten koekjes, macarons, slingertjes met diverse teksten etc.

Stapelen


Stapeltaarten zijn per laag € 5,- extra i.v.m. de bamboe dowel constructie die in de cake moet worden aangebracht.

Hieronder voorbeelden van diverse maten van taart.

"PROEVERIJTJE"

Bij bruidstaarten kunnen we een proeverijtje organiseren, deze bestaat uit:

Diverse plakjes proeftaarten en een royalicing-cookie met koffie, thee en/of water. De kosten zijn € 12,50 p.p.

Proeven jullie liever thuis? Dat kan ook, voor de prijs van € 9,50 per persoon stellen wij een bruidstaart test-doosje samen. Via de e-mail kunnen jullie dan diverse inspiratie foto's sturen en vragen naar stellen.

Mochten jullie voor ons kiezen, dan wordt het bedrag later weer verrekend, bij een bestelling vanaf € 300,- (tot max. €25,-)

Natuurlijk kan er ook een afspraak gemaakt worden zonder proeverijtje. De koffie/ thee of water staat dan ook klaar. Wij nemen ongeveer een half uurtje tot driekwartier de tijd voor jullie.

We bespreken jullie wensen. Neem voor inspiratie bijv. jullie uitnodigingskaart mee ivm jullie kleuren / sfeer. Zoek leuke foto's uit op bijvoorbeeld Pinterest. Wij doen ons best om binnen 2 dagen per e-mail een passende vrijblijvende offerte te maken, voor jullie unieke op maat gemaakte bruidstaart.


Ronde Luxe taart klein

VOOR 10 PERSONEN


ronde luxe taart midden

VOOR 20 PERSONENronde luxe taart groot

VOOR 25 PERSONEN


Vierkante luxe taart midden

VOOR 20 PERSONENvierkante luxe taart groot

VOOR 25 PERSONEN