Aan het werk in ons bakkerijtje..In de bakkers-studioAngélica & Milou
Samen met mijn dochter Milou een bak-team.

"HET BLIJE BAKKERTJE"

Mijn naam is Angélica Belle, getrouwd met mijn lieve man Jan, moeder van 3 geweldige volwassen uitwonende kinderen 2 jongens en 1 meid : Glen, Thom en Milou. Alledrie hebben ze een lieve levenspartner en ben ik inmiddels ook trotse oma van kleindochter Jaylinn. De passie voor het bakken heb ik al vanaf jongs af aan. Ik bakte graag een boterkoek, heerlijke sinaasappelkoekjes of de mooie half om half koekjes met vanille en chocolade. Ik weet nog dat het een hele uitdaging was om een brosse zoete krakeling te bakken. Op de verjaardagen van onze kinderen bakte ik, toen ze nog klein waren naast een lekkere appeltaart, ook een speciale taart. Het gaf hun feestje iets extra feestelijks. Ik leerde steeds meer over het bakken door goed naar anderen te kijken, erover te lezen en vooral héél véél te oefenen. In de loop der tijd ontwikkelde ik mijn eigen geperfectioneerde recepten. Leuk vind ik het, dat onze kinderen nu ook graag koken.

Op dit moment bak ik samen met Milou. Milou studeert al enige jaren de werking van o.a. kruiden in Breda. Zo inspireren we elkaar en dat resulteert in de leukste ideeen en lekkerste recepten. Inmiddels bakken we samen voor een ieder die het wilt. Het is onze passie en omdat wij zo natuurlijk mogelijk en met biologische ingredienten bakken, willen wij mens, dier en het milieu, graag een warm hart toe dragen en daar worden wij blij van. Zo komen wij aan onze naam "Het Blije Bakkertje"

Proeven? Met ons lekkers komen we op diverse Fairs, Festivals en Jaarmarkten. Op onze facebook pagina kun je lezen waar we dit jaar komen...hopelijk tot ziens!

Leuke reacties....


heel lief en bedankt daarvoor     

  Deze leuke foto kreeg ik opgestuurd per email met een lief bedankje erbij. Er werden 4 verschillende soorten cupcakes getrakteerd op een bedrijf in Oud Beijerland.        

                                      

  Een foto met een verjaardagstaart voor oma Wijkmans, hoera 76 jaar.

                                                       

  Een smikkel foto van een Feyenoordtaart via WhatsApp ontvangen.                                                                                            

                    

   Een lief berichtje via sms: Hallo Angélica was wel een succes he!!!  Hartstikke bedankt hij was heerlijk en zag er geweldig uit!!!  Ik heb de taart ook op fb gezet goeie reclame!!!!

   Een leuk berichtje via e-mail:

Goedemiddag,

Wat fijn om iemand te vinden die op dezelfde manier naar voeding kijkt als wij. En wat een prachtige taarten! 

Voor de verjaardag van mijn dochtertje a.s. zaterdag 14 okt was ik op zoek naar alle ingrediënten om een mooi marsepeinen taartje voor haar te maken met Nijntje erop. Ik heb weinig ervaring met marsepein of Nijntje dus ik voel me enigszins overweldigd.

Na even speuren kwam ik uw site tegen, ik las dat u het liefst drie weken van te voren een bestelling krijgt, maar ik trek toch de stoute schoenen aan in de hoop dat er mogelijkheden zijn.

Ik zou graag contact met u hebben.

  Via de e-mail ;

Beste Angelica,

Nog bedankt voor de heerlijke taart. We hebben er met z'n allen erg van genoten. Ook hebben we een schitterende dag gehad. De rekening is inmiddels betaald.Zodra we een mooie foto tegenkomen voor je boekje zullen we je die toesturen. (wachten even de foto's van de fotograaf af)

  Via de e-mail ;

Hoi Angelica,
Wat een geweldige lekkere taartjes hebben jullie gemaakt!!! Iedereen vond ze niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog verrukkelijk lekker😊! Heel erg bedankt daarvoor!! Onze dag was erg mooi, we hebben er van genoten. Uiteraard zullen we een foto doorsturen😉. En onze volgende taart zullen wij zeker bij jullie bestellen😃.
Ps De rekening hebben wij betaald.

  Via de e-mail ; " Het was een heerlijke taart "